Dugnadsuke høst 2023. Vi inviterer til dugnadsuke «Kropp og Ånd, hånd i hånd» 18.-22. september.

Vårens dugnadsuke ble igjen en suksess. Vi var 20-25 stykker som jobbet med mange forskjellige oppgaver, hadde flott undervisning, mye gøy og fint fellesskap.Flere har allerede meldt sin interesse for høstens dugnad.
PåmeldingProgram

Bilder fra årets dugnad

Bilder fra tidligere dugnader

Jubileumsboka 1921-2021

Fredtun fylte 100 år den 9. januar 2021! Boka er en dokumentasjon av det som har foregått på skolen gjennom alle disse årene, fordelt på hvert enkelt tiår.  Les hvordan elevene opplevde det til enhver tid og hvordan viktige trekk i samfunnsutviklingen påvirket både skolen og elevene.

Fredtun Jubileumsboka
Fredriksvern 1921
Fredriksvern 1921

Jubileumsinnsamlingen

«I hundre for Fredtun»

For 25 år siden ble hovedbygget pusset opp. Nå skriker hovedbygget etter snekkere, malere, elektrikere, rørleggere og ikke minst mange rause og glade givere. Elevhyblene  trenger sårt en oppgradering. Vi trenger flere grupperom. Det er dette vi skal være med på. Den offentlige støtten skolen får, er ikke nok til å dekke alle behovene. Derfor inviterer vi til en giver dugnad. Vi har forskjellig utgangspunkt for å kunne vi, men vi tror alle kan bidra med noe. Alle vi som er «I hundre for Fredtun» løfter i flokk. Målet er å samle inn minst 3 000 000,- til Fredtun. Blir du med?

Du kan gi på flere måter

Mindre enkeltbeløp egner seg godt på Vipps


VIPPS 644426 (I hundre for Fredtun)

Du kan også gi direkte til skolens innsamlingskonto:

Bankkonto: 2510.25.46582

Du kan også gi her og nå på denne siden!

Bli en Fredtunvenn nå!

Hold deg orientert om hva som skjer på skolen. Finn gamle venner, se på gamle bilder, motta nyhetsbrev og invitasjoner!
Bli en FredtunvennGi en jubileumsgave