Sommerdager i Stavern

Etter et meget vellykket arrangement i 2023, kan vi se fram mot spennende dager i 2024. Sommerdager er blitt et populært arrangement, og samler godt voksne fra hele landet og fra store deler av kirkenorge.

NB! Påmeldingen til Sommerdagene har vært overveldende og det er bare noen få rom igjen på skolens internater. Så vær rask med å melde deg på. 

Vi har derfor vært i kontakt med Solplassen camping som ligger like ved Kysthospitalet og med gangavstand til Fredtun. Vi har fått en avtale om at deltakere på Sommerdagene får 30% rabatt ved bestilling av campinghytter med dusj og toalett på hytta. Gjelder hyttetype 4/5 manns hytter C- Prisen vil da bli ganske lik det som man må betale for rom med dusj og toalett på rommet. Man må melde seg på som vanlig på fredtunvenn.no og der krysse av på bo privat. Deretter kan man ev velge å spise måltider på skolen. Man selvsagt også ordne all mat selv. 

Bookingen av hytte må gjøres her:

Man betaler først 30% i depositum ved bestilling. Når man ankommer Solplassen den 3. Juni opplyser man at man er deltaker på Sommerdager og får da 30% rabatt på vanlig pris.

Påmeldingen åpnes på 1. Mars kl. 08.00, her:

Velkommen skal dere være til Stavern!

Vi fått med oss mange spennende bidragsytere både til forkynnelse, sang og seminarer. I år kan vi glede oss over bidrag fra Marie og Roland Utbult, Per Arne Dahl, Sven og Anne Kristine Aasmundtveit, Hans Johan Sagrusten og Geir Gundersen.

Årets misjonsprosjekt går til Bibelselskapets misjonsarbeid.

Vi tilbyr flere spennende seminarer også i år, blant annet skal vi onsdag ha et felles seminar med besøk av Hans Johan Sagrusten som i 2022 utgave den kritikerroste boken Johannes openberring- Ein samtidsvisjon. Vi tror den for mange lukkede boken vil åpnes noe i løpet av dette seminaret.

Onsdag kveld inviterer vi også folk fra nærmiljøet til kveldskonsert med Roland Utbult. Janne og Paul Roland vil sammen med et team av medarbeidere lede forbønns- og veiledningstjenesten. Nærområdene innbyr til allsidig aktivitet. Kyststien er en flott vandringssti mellom Stavern og Helgeroa.

Vi tar for oss biter av denne ruta under ledelse av Jan Tanggaard. Vår egen Stavernguide Nils Melau vil lede oss til spennende oppdagelser og opplevelser i Stavernområdet, blant annet til Herman og Gisken Wildenveys hjem Hergisheim. Ellers er jo smilehullet Stavern verd en rusletur på egenhånd. I tunet på skolen kan folk slappe av og kose seg i sommersola.

PRISER

Kursavgift kr 1000,- pr person (inkluderer møteprogram, turer, inngangsbilletter mm)

Kursavgiften refunderes ikke ved avmelding.

Rom med dusj og toalett på rommet, inkludert kost

Pris pr person på dobbeltrom kr 4 120,-

Pris pr person på enkeltrom kr 4 780,-

Rom med felles dusj og toalett på gangen, inkludert kost

Pris pr person på dobbeltrom kr 3 100,-

Pris pr person på enkeltrom kr 3 436,-

Rom med dusj og toalett på rommet på Jahren gård, inkludert kost

Pris pr person på dobbeltrom kr 3 900,-

Ligger ca 800 m fra skolen

Bobil/camping kr 1 500,-

Kost på skolen kr 1 880,-

Informasjon og påmelding: https://app.checkin.no/event/68983/sommerdager-i-stavern-for-godt-voksne

Informasjon legges ut fortløpende. For selve påmeldingen blir du sendt videre til påmeldingsskjema. Der må du registrere deg og velge betalingsløsning.

Vi anbefaler alle å ha privat reiseforsikring i tilfelle man må avbestille på grunn av sykdom.

Merk! Ved avbestilling 2 uker før arrangementet refunderes oppholdsutgiftene. Ved avbestilling 1 uke før arrangementet refunderes 50% av utgiftene. Avbestilling siste uke før betales oppholdet som avtalt.

Forberedelser og gjennomføring skjer i samarbeid med en arbeidsgruppe bestående av: Eva Norum Berge, Tone Alheim Lunden, Leif Inge Jensen, Unni Schei, Torstein Lauvland og Randi Grande Stærk.

Påmelding skjer fortløpende fra 1. mars og vi praktiserer først til mølla-prinsippet.

Spørsmål vedrørende Sommerdager kan rettes til:

Arnfinn Løyning
934 26 101
arnfinn@stavernfhs.no