Dugnadsuke vår 2024. Vi inviterer til dugnadsuke «Kropp og Ånd, hånd i hånd» 21.-25. april.

Høstens dugnadsuke ble en stor suksess med rekordmange deltakere. Vi ble ca 30 til sammen. Fantastisk! Vi sparte skolen for kostnader på minst 250.000,- kr. Det er jo gøy! Et av vårens store prosjekter utskifting av vinduer på Tunheim, det blir arbeider på Nesjarheim, diverse malingsjobber og mye utearbeid i skolens store parkanlegg. Det er bare å glede seg.
PåmeldingProgram

Hei gode Fredtunvenner!

Håper dere har fått en god start på 2024, og at dere lengter sikkelig fram mot vår og sommer. Nå er det snart tid for nye dugnadsdager på Fredtun. Vi samles denne gangen søndag 21. april fra kl. 16.00 og utover, med middag kl.18.00. Vi avslutter torsdag 25. april ved lunsjtid. 

Også denne gangen har vi med oss mange flotte bidragsytere:

Andreas Woie

Lars Langmyr

Ruth Silje Boklund

Arnfinn Løyning

Også denne gangen blir vi samtidig med elevflokken. Vi gleder oss til å treffe alle elevene, og den fine staben som jobber her ved skolen.

Har dere venner og bekjente som dere har lyst til å invitere med disse dagene, er de hjertelig velkommen til å bli med! Bare videresend info!

Dugnadsdagene er gratis. Vi arbeider for føda! Vi tilbyr godt fellesskap, god forkynnelse, arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes helse og krefter.
Litt hvile og mye gøy!

Velkommen til Fredtun!

Påmelding her: https://form.jotform.com/240154137120340 

Bare å ta kontakt på mobil:
934 26 101, Arnfinn Løyning.

 

Stavern Folkehøyskole

Bilder fra årets dugnad

Bilder fra tidligere dugnader

Jubileumsboka 1921-2021

Fredtun fylte 100 år den 9. januar 2021! Boka er en dokumentasjon av det som har foregått på skolen gjennom alle disse årene, fordelt på hvert enkelt tiår.  Les hvordan elevene opplevde det til enhver tid og hvordan viktige trekk i samfunnsutviklingen påvirket både skolen og elevene.

Fredtun Jubileumsboka
Fredriksvern 1921
Fredriksvern 1921

Jubileumsinnsamlingen

«I hundre for Fredtun»

For 25 år siden ble hovedbygget pusset opp. Nå skriker hovedbygget etter snekkere, malere, elektrikere, rørleggere og ikke minst mange rause og glade givere. Elevhyblene  trenger sårt en oppgradering. Vi trenger flere grupperom. Det er dette vi skal være med på. Den offentlige støtten skolen får, er ikke nok til å dekke alle behovene. Derfor inviterer vi til en giver dugnad. Vi har forskjellig utgangspunkt for å kunne vi, men vi tror alle kan bidra med noe. Alle vi som er «I hundre for Fredtun» løfter i flokk. Målet er å samle inn minst 3 000 000,- til Fredtun. Blir du med?

Du kan gi på flere måter

Mindre enkeltbeløp egner seg godt på Vipps


VIPPS 644426 (I hundre for Fredtun)

Du kan også gi direkte til skolens innsamlingskonto:

Bankkonto: 2510.25.46582

Du kan også gi her og nå på denne siden!

Bli en Fredtunvenn nå!

Hold deg orientert om hva som skjer på skolen. Finn gamle venner, se på gamle bilder, motta nyhetsbrev og invitasjoner!
Bli en FredtunvennGi en jubileumsgave